vineri, 13 august 2010

FEG - Gradinita FEG Iasi - Prezentare








Gradinita este prima etapa a integrarii si a evolutiei sociale, premergatoare scolii si
de aceea obiectivul principal al Gradinitei FEG este realizarea unui proces educational optim
 dezvoltarii armonioase a personalitatii copiilor.

Gradinita FEG este acreditata în baza Ordinului MECT 3925 / 5 mai 2008.

Gradinita FEG a luat fiinta la Iasi, în anul 1991, fiind prima institutie de învatamânt privat
dinacest judet si având ca specific învatarea intensiva a limbilor straine: Franceza, Engleza,
Germana (FEG).
Gradinita FEG are în structura sa toate grupele de pregatire specifice învatamântului prescolar: mica, mijlocie si mare, pregatitoare pentru scoala.

Activitatea gradinitei se desfasoara într-un spatiu propriu de scolarizare situat în str. Pacurari nr. 25. Localul este organizat respectându-se specificul fiecarei grupe si se compune din 5 sali de clasa dotate  cu mijloace audiovizuale si materiale didactice necesare procesului educational, un minilaborator de calculatoare, sala de mese si anexe. Gradinita FEG dispune de un sistem de supraveghere on-line, astfel încât oriunde v-ati afla, puteti vizualiza, prin interenet, activitatile din grupe.
Gradinita dispune si de un parc de joaca pentru copii, amenajat special în acest sens si în anul scolar 2009/2010 va da în folosinta o sala de sport si o piscina.

Optional, se asigura si transportul copiilor cu microbuzul gradinitei.

Un comentariu:

  1. Intrebare scurta: de cate ori se schimba educatoarele? Copilul meu e in grupa pregatitoare la aceasta minunata gradinita si in fiecare an au fost schimbate educatoarele. Poate ca asta face parte din "proces educational optim dezvoltarii armonioase a personalitatii copiilor" Anul asta nici nu m-au anuntat. Am ajuns fromos cu copilul la gradinita in prima zi din an (13 sept. 2010) si am avut parte de minunata surpriza: doua educatoare noi. Bine, au si portar, deci copilul meu se afla in sigurata, e pazit. Si la bagaje de mana in gara cred ca se asigura paza.
    Apropo: sala de sport si piscina? Pentru copii? Glumiti?

    RăspundețiȘtergere